söndag 12 februari 2012

Lugn dag!

Vilken härlig dag (förutom förkylningen då)! Sitter här med en kopp kaffe och kollar på Vinterstudion. Inte utan att man blir lite sugen på att åka skidor. Anders Södergren ska visst åka tredje sträckan idag, kul att han är tillbaka. Vet inte varför, men jag har alltid hållit lite extra på honom. Heja Sverige!

Hade en jätterolig dag/kväll igår. Min kusin och hennes sambo var här och hälsade på och sov över. Vi åt god mat och hade tipslördag. Tyvärr inga stora vinster men kul ändå. Kvällen avslutades med Mello och sen ett par avsnitt av "En idiot på resa". Vilket hysteriskt roligt program det är!!! Vi skrattade så vi fick ont i magen. Dottern var inte på sitt bästa humör igår. Hon har fyra kindtänder på väg upp och då är inte livet så roligt alltid. Tack och lov sover hon gott om nätterna så då kan vi stå ut med gnälliga dagar. Nu sover hon ute i sin vagn, det är det bästa stället att sova på tycker hon. Lilla hjärtat!

Förkylningen är som sagt kvar, men det känns lite bättre idag. Trycket över bihålorna är bättre. Är riktigt sugen på att träna nu men det är nog lika bra att vänta ett par dagar till. Hur farligt är det egentligen att träna när man är förkyld??? Man hör så olika bud hela tiden så man vet inte vad man ska tro på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar